JONAS GUSTAFSSON

jonas@orsakompassen.se

JENNY BERGMAN

jenny@orsakompassen.se

LENNART BÄRJEGÅRD

lennart@orsakompassen.se

KONTAKTA OSS

Orsakompassen är en gratistidning som varannan tisdag kommer ut till alla hushåll i Orsa, Våmhus och Vattnäs samt alla företag i Orsa och Mora. Orsakompassen är en del av Pathos Reklambyrå som drivs av Jonas Gustafsson.

Vi på Orsakompassen ser gärna att ni tipsar oss om allt som kan vara av intresse för oss orsingar. Tel: 0250-406 00 eller mejla till info@orsakompassen.se.

 

Besök oss gärna – Vi håller till på Dalagatan 1.

OM ORSAKOMPASSEN

Orsakompassen startades av Jonas och två tidigare kollegor. De slog ihop deras påsar när dåvarande arbetsgivare sålde företaget. De startade Pathos reklambyrå tillsammans och Orsakompassen var redan från start en hörnsten i företaget.

 

Jonas kompanjoner har under resans gång klivit av och satsat på annat men han gnuggar enträget på och till sin hjälp har han den evigt unge Lennart Bärjegård och Jenny ”magic fingers” Bergman.

 

INSKICKAT

Skicka in till veckans inskickat i Orsakompassen. Välj kategori i formuläret.

 

• Grattis, säljes, köpes, sökes, tack och andra spontana tillrop är till för privatpersoner

och kostar gratis. Vi publicerar i mån av plats och förbehåller oss rätten att korta ner.

• Insändare. Max 1500 tecken. Skicka din insändare på post eller via kontaktformuläret. Uppge namn, telefon och ort även om du vill använda signatur. Orsakompassen förbehåller sig rätten att korta ner, redigera och i värsta fall refusera hela texten. För att inte bli totalt nekad föreslår vi att insändaren håller en hyfsad god ton och inte strider mot pressetiska regler och/eller svensk lagstiftning. Medverkan är kostnadsfri. Honorar utbetalas ej.

Inskickat - Grattis, säljes, köpes, tack m.m.
Inskickat - Insändare